е-mail:
пароль:

забыли пароль?

регистрация

Кто из них космонавт?

Савицкая

Попович

Гагарин

Каденюк

Леонов

Белка

Стрелка

свой вариант



29.03.2016 20:52

Саксаганці відсвяткували професійне свято


У Київському академічному обласному музично-драматичному театрі імені Панаса Саксаганського....


У Київському академічному обласному музично-драматичному театрі імені Панаса Саксаганського відбулася феєрична шоу-програма, присвячена Міжнародному Дню Театру. Святкування відвідали високоповажні гості, які принесли з собою море хороших побажань!

З театральної сцени саксаганців прозвучали привітання від голови Київської обласної державної адміністрації Максима Мельничука, який подякував саксаганцям за вклад у розвиток культури Київщини та піднесення духовності мешканців області та всієї України. Начальник управління культури, національносте та релігій Ігор Подолянець побажав колективові успіхів, процвітання та розвитку на шляху поступу, яким прямує театр. Пролунали привітальні слова від Білоцерківського міського голови Геннадія Дикого, голови Білоцерківської районної державної адміністрації Вадима Маршалка, у яких вони зазначили, що Білоцерківська земля пишається Київським обласним театром, який знаходиться у Білій Церкві. Божого благословення на добрі справи побажав саксаганцям голова адміністративної служби Білоцерківської єпархії української церкви святий отець Валерій Яблонський. Кращі працівники були відзначені почесними грамота та подяками з нагоди професійного свята.

За традицією саксаганці теж привітали шанувальників своєї творчості грандіозною шоу-програмою. Кожен присутній став учасником дійства, оскільки в залі панувала тепла дружня атмосфера спільного свята!

Прикрепленные рисунки:

Поведал мируMCF@i.ua
предыдущаяследующая
всего комментариев: 0

сортировать комментарии: от первого к последнему, от последнего к первому
самое, самое
 









Создание сайта — студия "Малина", Белая Церковь 2010г.