е-mail:
пароль:

забыли пароль?

регистрация

Кто из них космонавт?

Савицкая

Попович

Гагарин

Каденюк

Леонов

Белка

Стрелка

свой вариант



28.09.2016 19:29

На сорок шостих «Вересневих самоцвітах» у м. Кропивницькому


Ми вкотре впевнилися, що наша праця робить людей щасливішими.

  Наш колектив побував на сорок шостих «Вересневих самоцвітах» у м. Кропивницькому з виставою «Нехай одразу двох не любить» за М. Старицьким (реж. М. Яремків). Хоча ми вже не вперше на цьому фестивалі, але хвилювання та емоції наповнюють кожного разу! Адже наші артисти виходять на сцену, на якій колись творили великі корифеї українського театру! Це – велика гордість для нас і великий досвід.

  Артисти старалися увібрати в себе атмосферу давнього мистецтва, яка ще досі витає по закутках історичної споруди – Кіровоградського театру імені Кропивницького! Окрім того, на розгляд найкритичнішого журі – глядачів, ми представили драму, яка у Білій Церкві полонила вже не одне серце. Своєю оригінальністю, глибиною почуттів, незвичайною сценографією, автентичними співаннями, майстерністю втілення персонажів і навіть елементами містики у нашому рідному місті цей спектакль вже встиг знайти не тільки поціновувачів, а й пристрасних шанувальників, які не пропускають жодної вистави! Сучасна інтерпретація знайомої усім трагічної любові Марусі Чурай знайшла своїх шанувальників і в Кропивницькому!

  Гості «Вересневих самоцвітів» сприйняли нашу постановку якнайкраще! А подякою були шалені овації та вигуки «Браво!». А це для нас багато означає!

Ми вкотре впевнилися, що наша праця робить людей щасливішими. І не важливо, чи ми у рідному місті, чи на гастролях, чи на фестивалях, ми даруємо глядачам найдорогоцінніше, що у нас є – свою любов та професійне театральне мистецтво. І так завжди!

Прикрепленные рисунки:

Поведал мируMCF@i.ua
предыдущаяследующая
всего комментариев: 0

сортировать комментарии: от первого к последнему, от последнего к первому
самое, самое
 









Создание сайта — студия "Малина", Белая Церковь 2010г.