е-mail:
пароль:

забыли пароль?

регистрация

Кто из них космонавт?

Савицкая

Попович

Гагарин

Каденюк

Леонов

Белка

Стрелка

свой вариант



14.07.2017 10:40

Комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання Володарської селищної


щодо навчання населення правилам пожежної безпеки та попередження виникнення пожеж та загибелі людей на них.

13 липня 2017 року працівниками Володарського районного сектору ГУ ДСНС України у Київській області спільно з працівниками Володарського відділу поліції, Володарської РЕС, газової служби та із залученням місцевих ЗМІ провели комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання Володарської селищної ради щодо навчання населення правилам пожежної безпеки та попередження виникнення пожеж та загибелі людей на них.

Під час проведення відпрацювання проведено подвірні обходи житлових будинків, звернуто увагу власників на стан утримання приладів пічного опалення та електроприладів, газових приладів, акцентовано увагу батьків на причину виникнення пожеж через дитячі пустощі з вогнем.

Під час бесід громадянам роз’яснено основні вимоги правил пожежної безпеки, доведено статистику із виникнення пожеж та основні причини пожеж,наголошено про небезпеку розведення вогнищ в лісових масивах.

Крім того, під час проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи громадянам були роздані пам’ятки соціального змісту про дотримання правил пожежної безпеки у різних життєвих ситуаціях.



Богдана Штика

Володарський РС ГУ ДСНС Укараїни
у Київській області


Прикрепленные рисунки:

автор пожелал остаться неизвестным
предыдущаяследующая
всего комментариев: 0

сортировать комментарии: от первого к последнему, от последнего к первому
самое, самое
 









Создание сайта — студия "Малина", Белая Церковь 2010г.