е-mail:
пароль:

забыли пароль?

регистрация

Кто из них космонавт?

Савицкая

Попович

Гагарин

Каденюк

Леонов

Белка

Стрелка

свой вариант



15.07.2017 13:04

Шаповал і Возний - жертви нещасного випадку?


Секретне співробітництво з американськими силовиками призвело до того, що наших полковників наділяють невластивими їм повноваженнями, і вони стали ризикувати своїм життям

http://img.pixady.com/2017/07/984036_1.jpg


  Минуло два тижні після загибелі полковників Максима Шаповала і Юрія Возного. Досі слідство не ділиться подробицями розслідування і крім істерики перших днів з боку Антона Геращенка і церемоніального пафосу Порошенка ми нічого нового не почули. При цьому загинули не мобілізовані дилетанти, не самовіддані добровольці, а дуже важливі гвинтики в керівництві АТО. Так чому влада не поспішає розбиратися в ситуації? Якби були вагомі докази диверсій, то їх би давно продемонстрували всьому світу! Але безмовність чиновників свідчить про їхній страх втратити репутацію СБУ і контррозвідки. Не менше дратує, що ні ФБР, ні ЦРУ, з якими у нас повний контакт у відомчій взаємодії, не запропонували свої версії резонансної загибелі високопоставлених силовиків. Може, наші союзники теж не хочуть визнавати своєї провини?

  Що Шаповал, що Возний активно обмінювалися досвідом з американськими радниками. За своїм високим статусом вони не раз проходили збори на військових базах США і брали участь у всіх спільних навчаннях в Україні. І що ми отримали після такої підготовки? З начальника відділу Департаменту контррозвідки СБУ Возного роблять штурмовика-диверсанта, який виявився на підступах до Донецька. Ще більше шокує інформація, що він особисто демонстрував підлеглим новий вибуховий пристрій, який по нещастю вибухнув. За фатальним збігом обставин і схожим жахливим сценарієм пішов з життя Максим Шаповал, який міг сам перевозити вибуховий пристрій в автомобілі в Києві. Секретне співробітництво з американськими силовиками призвело до того, що наших полковників наділяють невластивими їм повноваженнями, і вони часто стали ризикувати своїм життям, хоча повинні сидіти в кабінеті, максимум в штабі АТО, і на папері планувати операції. Але для таких відомих кон'юнктурників, як Порошенко, Полторак, Грицак, авторитет найкращої в світі американської армії важливіший за життя елітних представників ГУР і СБУ. Хіба нікому не образливо, що співпраця з Пентагоном раптово засунула на задвірки власну військову школу, з якої вийшли і Шаповал, і Возний, і сотні інших героїв України, які успішно захищали країну?

  Якби олігархічна влада була зацікавлена ​​в тому, щоб її сприймали серйозно, вона б давно визнала свої помилки. Згорнула б непотрібні міжнародні навчання, на яких місяцями пропадають полковники СБУ, Міноборони, а потім привозять з собою "сирі" американські розробки. Сліпо вірити інструкторам ЦРУ, АНБ, прагнути все копіювати – це, отже, втрачати об'єктивність, підривати безпеку країни і складати некрологи найкращим військовослужбовцям, яких було не під силу обчислити ні кацапам, ні новососам. Скільки вже має бути звільнених генералів за двох загиблих полковників? На думку Порошенка і його кращих вашингтонських друзів - жодного. Нескладно здогадатися, що точно таке зневажливо-споживацьке ставлення у Порошенка до суверенітету, захисту територіальної цілісності і майбутнього України...

  Незалежно від думки наших зовнішніх союзників у справжніх патріотів України достатньо сил і досвіду, щоб самостійно захищати країну. Не треба нас нічому вчити! Те ж саме стосується неминучою зачистки влади від зрадників і некомпетентного керівництва. Це внутрішня справа і будь-яке втручання ззовні тут неприпустиме. Ми згодні, наприклад, отримувати фінансову допомогу від США, але в усьому іншому ми розберемося самі, і не треба нам заважати боротися з ворогом і будувати сильну Україну!

Поведал мируvasyaosya
предыдущаяследующая
всего комментариев: 0

сортировать комментарии: от первого к последнему, от последнего к первому
самое, самое
 









Создание сайта — студия "Малина", Белая Церковь 2010г.