е-mail:
пароль:

забыли пароль?

регистрация

Кто из них космонавт?

Савицкая

Попович

Гагарин

Каденюк

Леонов

Белка

Стрелка

свой вариант



19.02.2018 11:26

Кому загрожує геморой?


«ДокторПРО»

  За статистикою, гемороєм  хворіють люди, те стільки ті, що достигли певного віку, а здебільшого їх  розділяються за професіями.
У вантажників, танцюристів, спортсменів-важкоатлетів, військових, перукарів, вчителів - тих, хто займається важкою фізичною працею або проводить робочий день стоячи - геморой розвивається через затримку крові у венах.

  Програмісти, офісні працівники, водії, бухгалтери, представники інших "сидячих" професій - потрапляють в групу ризику через малорухливий спосіб  життя. Між сидінням стільця й тілом утворюється тепловий компрес, що веде до застою крові в тазових органах.

  Відомо, що жіноча стать дуже схильна до хронічних закрепів, що також сприяє геморою: напруга при дефекації  діє на вени прямої кишки, аналогічно до підняття великої ваги. Окремо слід виділити пологи, кожна третя жінка під час пологів отримує цю неприємність.

  Що стосується сильної статі, то чоловіки часто зловживають гострою їжею і алкоголем. Алкоголь викликає розширення судин травного тракту, в т.ч. судин прямої кишки. Розширення судин веде до застою крові в гемороїдальних вузлах, їх запалення. Гострі страви, рясно приправлені спеціями, стимулюють травлення, але одночасно викликають різкий приплив крові до прямої кишки і подразнення слизової оболонки.

  Ви досі вважаєте, що лікування геморою - це скальпель, хірург і операційний стіл? Тоді уважно прочитайте наступне. Сучасна медицина дозволяє вилікувати геморой без операції!

  В медичних центрах «ДокторПРО», що в центральній Україні  доступне ефективне безопераційне лікування геморою. Інфрачервона фотокоагуляція гемороїдальних вузлів, легування латексними кільцями, застосування унікальних мазей -  сучасні і результативні  методи. Кожен випадок унікальний  і лікар підбирає найбільш дієвий спосіб. На сьогоднішній день  вже тисячі пацієнтів, що отримали лікування в «ДокторПРО» позбулися проблеми геморою.

Цитата
Запам'ятайте: геморой - НЕ застуда, і сам не пройде.  Відкладаючи лікування «на потім», ви прирікаєте себе на постійний біль, поганий настрій, депресію.  Тому, будьте пильні - при перших дискомфортних  відчуттях в області заднього проходу звертайтеся за медичною  допомогою в професійну клініку. Детальніше можна дізнатися за телефоном цілодобового


контактного центру 068-458-0000.

автор пожелал остаться неизвестным
предыдущаяследующая
всего комментариев: 0

сортировать комментарии: от первого к последнему, от последнего к первому
самое, самое
 









Создание сайта — студия "Малина", Белая Церковь 2010г.