е-mail:
пароль:

забыли пароль?

регистрация

Кто из них космонавт?

Савицкая

Попович

Гагарин

Каденюк

Леонов

Белка

Стрелка

свой вариант



25.07.2018 09:09

З початку року у Київській області ліквідували 4 «конвертаційні центри»


ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДФС У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

З початку року працівники податкової міліції ГУ ДФС у Київській області в ході проведених заходів ліквідували 4 «конвертаційні центри», через які проконвертовано 1 млрд. 174 млн. грн. Сума ймовірних втрат бюджету складає  199 млн. гривень. На грошові кошти у 2,5 млн. гривень накладено арешт.
Наразі встановлено 37 СГД-вигодонабувачів: щодо 19 – ініційовано проведення документальних перевірок. Стосовно інших – на теперішній час збирається необхідна доказова база для проведення позапланових документальних перевірок, донарахувань та стягнення завданих державі збитків.
У поточному році оперативними підрозділами ініційовано проведення 86 перевірок суб’єктів господарської діяльності – вигодонабувачів «конвертаційних центрів», викритих у минулих роках. На даний час проведено 25 перевірок, за результатами яких донараховано 12 млн. грн., стягнуто – 5,4 млн. гривень.
За результатами проведених перевірок СГД-вигодонабувачів ФСПД, які не входили до «конвертаційних центрів», до бюджету донараховано 3,8 млн. грн., стягнуто – 4,2 млн. гривень.


ГУ ДФС у Київській області






  • автор пожелал остаться неизвестным
    предыдущаяследующая
    всего комментариев: 0

    сортировать комментарии: от первого к последнему, от последнего к первому
    самое, самое
     









    Создание сайта — студия "Малина", Белая Церковь 2010г.