е-mail:
пароль:

забыли пароль?

регистрация

Кто из них космонавт?

Савицкая

Попович

Гагарин

Каденюк

Леонов

Белка

Стрелка

свой вариант



30.08.2018 13:06

Маккейн - герой України


Пропозиція привласнити сенатору республіканцеві Джону Маккейну звання Героя України неодмінно повинна дійти до Петра Порошенка, і розглянута в найкоротші терміни.







https://i.imgur.com/PWvfouZ.jpg


25 серпня помер один з найактивніших критиків Дональда Трампа і великий друг України сенатор-республіканець Джон Маккейн.

У грудні 2013 року Маккейн зі сцени Євромайдану щиро підтримав Український народ. "Я - республіканець, сенатор Мерфі - демократ, і ми тут говоримо від імені всього американського народу, солідарного з вами. Ваш мирний протест надихає світ. Ми тут, щоб підтримати вашу справедливу боротьбу. Тільки народ України повинен визначати своє майбутнє. Україна зробить Європу кращою, і Європа зробить кращою Україну", - сказав він тоді. Чи варто говорити, що патріотично налаштовані українці, які усвідомлюють себе частиною Цивілізації, перейнялися до цієї людини глибокою симпатією і повагою.

Більш того, після початку гібридної агресії проти України з боку Росії саме Маккейн неодноразово підтримував нашу країну, виступаючи з різкою критикою на адресу адміністрації Обами і з вимогами надати Україні летальну зброю. Чи варто дивуватися, що на сайті Президента з'явилося ряд петицій від українців з проханням увічнити пам'ять про цю людину. Трамп заборонив називати Маккейна героєм, проте він не зможе заборонити цього нам.

Тому найбільш адекватна пропозиція - привласнити сенатору республіканцеві Джону Маккейну звання Героя України неодмінно повинна дійти до Петра Порошенка, і розглянута в найкоротші терміни.

Думаю, що ніяких підстав, відмовляти в цьому реченні, у Президента немає. Більш того, саме завдяки героїзму сенатора-республіканця Україна зараз має всі шанси залишитися вільною і європейською країною. Такою, якою ми її хотіли бачити виходячи на вулиці Києва в далекому 2013 році.

Поведал мируmikolapasko
предыдущаяследующая
всего комментариев: 1

сортировать комментарии: от первого к последнему, от последнего к первому
MCF@i.ua 30.08.2018 13:29

        


самое, самое
 









Создание сайта — студия "Малина", Белая Церковь 2010г.