е-mail:
пароль:

забыли пароль?

регистрация

Кто из них космонавт?

Савицкая

Попович

Гагарин

Каденюк

Леонов

Белка

Стрелка

свой вариант



18.09.2018 11:16

Освячено новий храм у с. Острійках


За матеріалами прес-служби Білоцерківської єпархії

16 вересня, неділя 16-та після П’ятидесятниці, митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин відвідав парафію Покрови Пресвятої Богородиці у с. Острійках Узинського благочиння, настоятелем якої є протоієрей Іван Ткач.
У зв’язку із завершенням спорудження храму, митрополит Августин звершив його освячення та відправив у ньому першу Божественну літургію.
Архіпастирю співслужили секретар єпархії протоієрей Михаїл Кобулей, благочинний протоієрей Андрій Омельченко та духовенство Узинського благочиння, клірик Сєверодонецької єпархії протоієрей Миколай Ткач, а також  насельники Білоцерківського чоловічого монастиря преподобного Серафима Саровського.
За Богослужінням молився помічник депутата Верховної Ради України Гудзенко Євгеній Віталійович, сільський голова Острійок Оленко Сергій Олексійович, керуючий справами виконавчого апарату Білоцерківської районної ради Шевченко Володимир Олексійович, мешканці села та паломники.
У кінці Богослужіння владика висловив вдячність настоятелю парафії, благодійникам та парафіянам церкви за старанні труди для слави Святої Церкви. У знак подяки він вручив церковним трудівникам ордени Української Православної Церкви, відзнаки Білоцерківської єпархії, благословенні Грамотами Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія та Керуючого Білоцерківською єпархією.
За матеріалами прес-служби Білоцерківської єпархії

Прикрепленные рисунки:

Поведал мируMCF@i.ua
предыдущаяследующая
всего комментариев: 0

сортировать комментарии: от первого к последнему, от последнего к первому
самое, самое
 









Создание сайта — студия "Малина", Белая Церковь 2010г.