е-mail:
пароль:

забыли пароль?

регистрация

Кто из них космонавт?

Савицкая

Попович

Гагарин

Каденюк

Леонов

Белка

Стрелка

свой вариант



04.10.2018 14:37

Анастасія Приходько – Саме той


Анастасія Приходько презентує відео на відверту композицію з нової концертної програми – Саме той.


Нова Українська Амазонка Анастасія Приходько продовжує відкривати справжню себе та свою нову творчість.

- Саме той – особиста, відверта композиція. Автобіографічна історія, присвячена моєму найпотужнішому коханню – моєму чоловікові, – говорить Анастасія Приходько. –  Пісня «визрівала» в мені понад три роки. Я намагалася зберегти та передати всі ті емоції, які вирували у мені в той час, коли ми розійшлись. Тоді мені було 18... Але через 10 років я стала його дружиною. Він розуміє мене як ніхто інший. Він любить мене такою, яка я є. Мабуть, таке кохання повинно бути вистражданим.        

Трек Саме той створювався у Київській студії звукозапису MART Sound саунд-продюсером Олексієм Мазуром, який працював над піснями артистки Тримай, Goodbye і КРИЛА.  

Це п’ята оприлюднена композиція з майбутнього україномовного поп-рок-альбому Анастасії Приходько, де автором усіх пісень є сама співачка. Раніше артистка презентувала треки із однойменними відео Луна-ностальгія, Тримай, Goodbye і КРИЛА.

Відео Саме той – від режисера DVIZHON:

- Ми разом з Настею вирішили візуалізувати емоції пісні Саме той у чорно-білих тонах. Це допомогло відобразити стан закоханої сильної дівчини, яка прагне недосяжної любові.  Мені приємно, що Настя довірилась мені і моїй команді. І завдяки цьому ми змогли створити емоційну історію, від якої в мене й досі мурашки по шкірі.

- Зараз для мене дуже важливим є відображення мене саме такою, як хочу цього я! – розповідає Анастасія Приходько. – Відео Саме той – частина мого реального життя, якою я щиро ділюся з публікою. Я рік шукала героя для цього кліпу. І знайшла його в обличчі журналіста, телеведучого та музиканта Олександра Лірчука. Ми знайомі вже достатньо для того, щоб швидко та комфортно один для одного відобразити на екрані історію забороненого кохання.

Під час зйомок найскладнішим було занурюватись у холодне море. Адже ми знімали вже восени. А ще я псувала дублі відвертої сцени, коли напівоголена лежу поруч з героєм Олександра.  По піску бігало багато павуків. І щоразу, коли вони вилазили на мене, я давала волю своєму крику.

В цьому кліпі я вбрана у сукню, в якій вперше вийшла на сцену 10 років тому в якості самостійного артиста. У 2008 році я збиралася в тур. Але мені так ніхто і не створив образ, який би відобразив мою сутніть. Тоді я вирішила створити свій образ сама! Придбала  тканину, прийшла до першого майстра з пошиття одягу та показала власний ескіз цієї сукні. Сказала, щоб усі деталі були враховані. І ця сукня пропрацювала зі мною на сцені три роки! Вона для мене – найдорожча за інші сукні світу! Тому, можна сказати, це відео приурочене моєму 10-річному ювілею на сцені. Я вирішила: кожні 10 років буду зніматися в цій сукні. Нехай старіє разом зі мною!

Дякую: за мейк – Вікторії Бачинській,  за стиль – Олександру Лашку, Антону Чехову та Лілї Літковській, за операторську роботу – Сергію Бандерасу (до речі, 10 років тому ми вже працювали разом, тому в нас теж ювілей!). Особлива подяка – молодому, але талановитому режисеру Юрію Двіжоні.

Анастасія Приходько – Саме той

Анастасія Приходько – українська співачка, Заслужена артистка України, Народний волонтер та громадський діяч.

Вона – символ справжньої, вільної, сильної, сучасної української музики з жіночим обличчям. Її називають Музою українських захисників, Новою Українською Амазонкою, сучасною Жанною д’Арк.

Анастасія має доволі рідкісний для естради голос – контральто, діапазон – три октави.

В 2007 році, після перемоги у суперпопулярному російському телепроекті «Фабрика звезд-7», молода співачка підписала контракт із продюсером Костянтином Меладзе. Невдовзі виконала дуетом із Валерієм Меладзе хітову композицію Безответно.

Приходько активно гастролювала в США, Канаді, Іспанії, Ізраїлі, Швейцарії, Германії, Грузії, Чечні, Казахстані, Росії, Біларусі, Латвії, Литві, Эстонії. Збирала повні зали та Палаци Спорту на сольних концертах.  Грала у популярних телевізійних мюзіклах. Не сходила з телеекранів та обкладинок журналів. Отримувала безліч нагород.

А коли у 2009 році її обрали представляти Росію на Міжнародному конкурсі Eurovision, вона наполягла на тому, щоб виконати на всю Європу пісню Мамо не тільки російською, але й українською мовою.

У 2013 році Анастасія Приходько однією з перших артистів вийшла на Сцену Майдану, щоб підтримати борців за Свободу України. І однією з перших поїхала з концертними турами «Підтримаємо своїх» і Герої не вмирають в зону АТО.

Тур Герої не вмирають мав продовження у США, Іспанії, Італії. Під час концертів закордоном Анастасія Приходько зібрала понад $50 000, які передала на допомогу воїнам АТО, дітям-біженцям та родинам, які втратили житло під час бойових дій на Донбасі.

Зараз Анастасія Приходько почала новий – Український етап свого творчого життя.
Нова Українська Амазонка у супроводі друзів-музикантів офіційно презентувала нову концертну програму – власні україномовні пісні з майбутнього альбому у стилі поп-рок.

Анастасія Приходько співпрацює зі STARBOM.COMpany – промо-компанією продюсера Дениса Путінцева.

Анастасія Приходько – Саме той



aprykhodko.com

Facebook
Instagram
YouTube

+38 067 441 81 49
+38 050 514 32 23
info@starbom.com

STARBOM.COMpany


Прикрепленные рисунки:

Поведал мируMCF@i.ua
предыдущаяследующая
всего комментариев: 0

сортировать комментарии: от первого к последнему, от последнего к первому
самое, самое
 









Создание сайта — студия "Малина", Белая Церковь 2010г.