е-mail:
пароль:

забыли пароль?

регистрация

Кто из них космонавт?

Савицкая

Попович

Гагарин

Каденюк

Леонов

Белка

Стрелка

свой вариант



12.10.2018 13:24

Свято Покрови


14 жовтня

Щороку в Україні свято Покрова Пресвятої Богородиці широко відзначається не лише як церковне, але і як народне, громадське свято. Ця традиція склалася віддавна, адже це було храмове свято всіх Запорізьких січей і козаки його дуже шанували.

Зі святом Покрови у новітній час також поєдналося вшанування борців за волю України ХХ століття. Цього року громадські святкування, вшанування козаків та повстанців, відбудуться у особливий час, коли Україна стоїть на порозі важливого вибору свого майбутнього шляху розвитку.

За повідомленнями у ЗМІ вже зараз видно, що на свято Покрови на вулиці, вийдуть прихильники протилежних політичних поглядів. Певні проросійські сили занепокоєні тим, що Україна обрала європейський шлях розвитку і готові все зробити, щоби не допустити цього. Тому не виключається, що громадські заходи на свято Покрова можуть бути використані ними та їхніми однодумцями в Україні для вчинення провокацій. Щоби потім казати на весь світ, а особливо для Європи – дивіться, кого ви хочете приймати?

Тому церковне свято та День вшанування усіх захисників України не повинні перетворюватися на казна що! Будьте пильними, не піддавайтеся на можливі провокації до насильства чи сутичок. Не дайте ворогам спаплюжити наші історичні та релігійні цінності!

автор пожелал остаться неизвестным
предыдущаяследующая
всего комментариев: 0

сортировать комментарии: от первого к последнему, от последнего к первому
самое, самое
 









Создание сайта — студия "Малина", Белая Церковь 2010г.