е-mail:
пароль:

забыли пароль?

регистрация

Кто из них космонавт?

Савицкая

Попович

Гагарин

Каденюк

Леонов

Белка

Стрелка

свой вариант



27.11.2018 12:32

Перед президентськими виборами СБУ починає цькувати патріотів


СБУ готується перейти на посилений режим несення служби та придушувати будь-яке інакомислення чи волевиявлення громадян.

https://i.imgur.com/dvv8hWP.jpg


До виборів президента залишилося зовсім небагато часу і всі політичні сили так чи інакше почали готуватися до чергової дільби нашої країни. Зараз реальною загрозою для олігархічної прокремлівської системи, яка вкоренилася в країні, є тільки патріотичні сили, які готові боротися за Україну та українців проти олігархів та кремлівської агентури. Жорстокі вбивства активістів та громадських діячів, судове свавілля та залякування - це ще далеко не всі методи, які використовує злочинна влада проти справжніх українців. Тепер до знищення нації підключилися ті, хто за службовим обов'язком повинні її захищати. Бандформування "СБУ" готується перейти на посилений режим несення служби та придушувати будь-яке інакомислення чи волевиявлення громадян. Приводом, з якого здійснюватимуть антиукраїнські діяння, стане охорона системи магістральних газопроводів від "диверсантів" з числа українських патріотів. Про все це в своєму Телеграм-каналі розповів співробітник СБУ, який періодично зливає подробиці внутрішньої кухні спецслужб.

"Основные силы будут сосредоточены на польском направлении. Причиной стала оперативная информация о вероятной подготовке диверсий со стороны радикальных организаций, предположительно С14. Сейчас эти сведения дополнительно проверяются на предмет вброса, однако меры предосторожности уже приняты. Само усиление будет проводиться в негласной форме, поскольку существует подозрение о том, что вероятным мотивом диверсий может быть конфликтная ситуация с Польшей на национальной и идеологической почве". - Пише автор поста і підкреслює, що в СБУ готуються здійснювати також і інформаційний вплив на українців. Очевидно, що подібні вкидання потрібні лише для того, щоб всіляко дискредитувати здорові патріотичні сили та ускладнити їхнє існування в період, коли Порошенко і Ко знову ділитимуть владу на наступні чотири роки.

Більш того, посилений режим дозволить оперативно реагувати на будь-які акції громадської непокори, які почастішали в країні у зв'язку з геноцидом українців з боку олігархічних кланів, які контролюють матеріальні ресурси країн і мають монополію на насильство, яку вони використовують для просування власних інтересів та знищення незгодних.

Що стосується можливості "диверсій" на магістральних газопроводах, то тут можна з упевненістю сказати - подібне вигідно виключно владі, яка своїми неграмотними діями вже спровокувала в країни гуманітарну катастрофу напередодні холодів. Тепер у будь-яких перебоях в газопостачанні та транзиті ресурсів у сусідні країни можна буде звинуватити українських патріотів, які вже п'ятий рік віддають своє життя за незалежність, цілісність та європейське майбутнє України.

Поведал мируandrizeleny
предыдущаяследующая
всего комментариев: 0

сортировать комментарии: от первого к последнему, от последнего к первому
самое, самое
 









Создание сайта — студия "Малина", Белая Церковь 2010г.