е-mail:
пароль:

забыли пароль?

регистрация

Кто из них космонавт?

Савицкая

Попович

Гагарин

Каденюк

Леонов

Белка

Стрелка

свой вариант



20.10.2014 23:04

Олександр Ліневич: «Ми не дозволимо демонтувати залізничний переїзд!»


Залізничники перекрили дорожню артерію міста.

19 жовтня відбулася масова акція-протест проти демонтажу непрацюючого залізничного переїзду по вулиці Петра Запорожця, який являється однією з головних транспортних артерій міста. Ініціатором протесту виступив діючий депутат міської ради та кандидат в народні депутати України Олександр Ліневич.
Напередодні протесту Олександром Ліневичем було зроблено депутатське звернення на ім`я генерального директора Укрзалізниці Бориса Остапюка щодо негайного відновлення роботи залізничного переїзду. Вразі ігнорування даного звернення міська громада залишає за собою право на протести, пікети та перекриття залізничних колій.
Даний залізнийчний переїзд вже майже півроку знаходиться в непрацюючому стані в наслідок масштабної аварії, що сталася 30 травня.
Жителі цього району міста, щодня наражають себе та своїх дітей на небезпеку через необлаштований пішохідний перехід, а весь потік транспортних засобів перенаправили на вулиці Осипенка та Логінова, які просто не поміщають всього потоку автомобілів.
Однак, і місцева влада, і керівництво Укрзалізниці покищо ігнорують цю проблему. Рішення вони вбачають лише у демонтажі переїзду. Громада міста, повністю не підтримує таке рішення і вимагає негайного відновлення роботи переїзду та облаштування відповідно до норм безпеки пішохідного переходу. Для підтвердження цих вимог протестувальники зібрали підписи та направили лист з вищезазначеними вимогами до органів місцевої влади та керівництва залізниці.
Попередньо, відповідні владні органи було попереджено про проведення протесту. Однак, протест було проігноровано і жоден з представників влади не був присутній на зібранні.

Поведал мируvepr91
предыдущаяследующая
всего комментариев: 1

сортировать комментарии: от первого к последнему, от последнего к первому
casperchin 21.10.2014 20:09

Как же это противно и наиграно перед выборами распереживались, а до этого переезд не работал длительное время и никому не было дела. А тут сразу и за детей вспомнили и главная артерия города Еще вспомните за объездные дороги на Володарскую трассу, когда водителя грузовых авто решаются проскочить через центр что бы выйти на трассу Володарка, там уже стоят нахлебники ГАИ и домогаются к ним!


самое, самое
 









Создание сайта — студия "Малина", Белая Церковь 2010г.