е-mail:
пароль:

забыли пароль?

регистрация

Кто из них космонавт?

Савицкая

Попович

Гагарин

Каденюк

Леонов

Белка

Стрелка

свой вариант



15.08.2017 06:56

День села


Маловільшанська громада

У привітній атмосфері, з жартами, усмішками та піснями чудової серпневої днини дружня громада Малої Вільшанки Білоцерківського району святкувала День села.
В селах завершуються польові роботи, наповнюються новим урожаєм комори, тож директор Білоцерківської дослідно-селекційної станції ІБК і ЦБ НААН Микола Бузинний сільські родини зустрічав запашними короваями з нової пшениці.
Аби поздоровити громаду села зі святом, на гостини завітали –сільський голова Людмила Маринич, депутат Верховної Ради України Віталій Гудзенко, голова Білоцерківської районної ради Віталій Гринчук, голова райдержадміністрації Геннадій Джегур, керуючий виконавчим апаратом районної ради, депутат районної ради, Володимир Шевченко. У своїх вітаннях гості подякували жителям Малої Вільшанки за працелюбність й той патріотизм, завдяки якому живе українське село.
Зі щирими словами вітань до жителів села звернулася сільський голова Людмила Маринич. Вона згадала імена тих людей, які зробили найбільший внесок у розвиток села, творили його історію.

Цитата
«Доброю традицією на Білоцерківщині стало відзначати свята, що об’єднують громаду в єдину родину, адже кожне село – це маленька родина, без якої немає нашої  держави»,
- говорив В.Гринчук. Віталій Юрійович спільно з Геннадієм Васильовичем виконали приємну місію.
Керівники вручили ключі від нового санітарного автомобіля головному лікарю  Маловільшанської амбулаторії Миколі Мельнику. Новий автомобіль дозволить оперативно виїжджати на виклики пацієнтів та таким чином швидше надати необхідну медичну допомогу. Бо ж автомобіль для медиків та жителів села – засіб першої необхідності. На обслуговуванні в медзакладі перебуває понад 2  тисячі жителів від новонароджених до людей похилого віку у трьох населених пунктах – Мала Вільшанка, Бакали, відділок «Селекційний».
Керівники району відмітили, що з бюджетів усіх рівнів виділяються чималі кошти на медичну галузь, аби підвищити якість надання медичних послуг та наблизити медицину до людей, зробити її доступною для кожного жителя. Вони побажали жителям села міцного здоров’я, достатку, сімейної злагоди, благополуччя та мирного неба.
Під дружні оплески присутніх найкращим представникам громади вручили подяки та грошові винагороди народного депутата, голів району, грамоти від депутата районної ради. Щирі вітання звучали від керівника БФ «Фортеця» Олександра Ференця. Він презентував присутнім святковий торт та подарунки для новонароджених.
Про День села тут говорять як про найсердечнішу урочистість, яка дає змогу черпати сили, дарує відраду очам.
Окрасою свята стали пісні у виконанні молодих талантів - Юлії Горошко, Григорія Олійника, Наталії Чепченко. Концертну програму підготували учні Маловільшанської ЗОШ №2 та Маловільшанського НВК. Незабутнім цей день був для третьокласниці Олі, вона  взяла участь у розіграші лотереї й виграла живого барана.
Місцеві поварі частували присутніх юшкою та смачним кулішем. Свято закінчилося чудовим феєрверком, який подарував жителям села Віталій Гудзенко.
У нинішній час саме такі заходи й дозволяють усвідомити, що єднання, повага та взаєморозуміння між людьми й є тією спільною основою, що дозволяє бути ще сильнішим, долати будь-які труднощі – заради  щасливого майбутнього України.

Прикрепленные рисунки:

Поведал мируMCF@i.ua
предыдущаяследующая
всего комментариев: 0

сортировать комментарии: от первого к последнему, от последнего к первому
самое, самое
 









Создание сайта — студия "Малина", Белая Церковь 2010г.