е-mail:
пароль:

забыли пароль?

регистрация

Кто из них космонавт?

Савицкая

Попович

Гагарин

Каденюк

Леонов

Белка

Стрелка

свой вариант



05.12.2017 14:21

На Київщині податківці вилучили 7200 дал спиртовмісної речовини на суму 7,9 млн. грн.


ГУ ДФС у Київській області


Працівники оперативного управління ГУ ДФС у Київській області виявили підпільний цех з незаконного виготовлення спиртовмісної рідини на території колишнього цукрового заводу, що знаходиться у Фастівському районі. Дії податківців відбувалися в рамках проведення спецоперації «Акциз – 2017» та досудового розслідування кримінального провадженнярозпочатого за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 199 КК України (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) спільно з працівниками слідчого відділу Васильківського відділу поліції ГУ Національної поліції в Київській області, управління захисту економіки в Київській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України, Васильківського відділу Києво-Святошинської прокуратури Київської області та управління контролю за обігом і оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Київській області.

Як повідомив начальник оперативного управління ГУ ДФС у Київській області Роман Потапов, у ході проведення слідчо-оперативних заходів на території заводу в складських приміщеннях виявлено 6 резервуарів, устаткування для масового виготовлення спиртовмісної продукції та залишки виробленої рідини з характерним запахом спирту.

За результатами проведеного обшуку з незаконного обігу вилучено 7 тис. 200 дал спиртовмісної рідини, загальна вартість якої склала 7,9 млн. гривень. Для проведення експертних досліджень фахівцями відібрано зразки даної рідини.

Вилучені товарно-матеріальні цінності передані на відповідальне зберігання.

Досудове розслідування кримінального провадження триває.

ГУ ДФС у Київській області

Прикрепленные рисунки:

Поведал мируMCF@i.ua
предыдущаяследующая
всего комментариев: 0

сортировать комментарии: от первого к последнему, от последнего к первому
самое, самое
 









Создание сайта — студия "Малина", Белая Церковь 2010г.