е-mail:
пароль:

забыли пароль?

регистрация

Кто из них космонавт?

Савицкая

Попович

Гагарин

Каденюк

Леонов

Белка

Стрелка

свой вариант



24.07.2018 11:14

Дотримуйтесь правил пожежної безпеки під час жнив!


РВ ГУ ДСНС


На Білоцерківщині тривають жнива. Як інформують в управлінні агропромислового розвитку районної державної адміністрації жнива у районі розпочалися в першій декаді липня. Станом на 19 липня зібрано ранніх зернових і зернобобових культур на площі 7011 га, намолочено понад 30 тис.тонн збіжжя, середня урожайність становить 44, 5 ц/га. Зокрема, озимого ячменю зібрано на площі 503 га, намолочено 1878 тонн, середня урожайність становить 37,3 ц/га. Валовий збір озимої пшениці становить понад 26,5 тис.тонн при середній урожайності 49,8 ц/га. Гороху намолотили 2746,7 тонн з плоші 1109,7 га. Середня урожайність даної культури становить 26,7 ц/га.
Урожайність вищу середньої зафіксовано у ТОВ «Агрокомплекс», ТОВ «Еліта», АФ «Матюші», СВК ім.Щорса, АФ «Білоцерківська», ПОП АФ «Узинська», ВАТ «Терезине», СФГ «КоЛоСок», ПП «Агро-Потіївка».
Саме тому, Державна служба України з надзвичайних ситуацій закликає населення та суб‘єктів господарської діяльності дотримуватися пожежної безпеки під час збирання урожаю!
У цей час заборонено:
- робота тракторів, самохідних шасі, автомобілів та іншої збиральної техніки без капотів або з відкритими капотами. На комбайнах та інших машинах з двигунами внутрішнього згоряння, які не мають капотів, випускний колектор повинен бути захищений металевим щитком, що закриває його вздовж усієї довжини зверху та збоку;
- застосування паяльних ламп для випалювання пилу радіаторів двигунів;
- заправляння збиральної техніки у хлібних масивах;
- заправляння машин у нічний час у польових умовах;
- розводити багаття на полях та біля них;
- спалювання стерні та пожнивних залишків.

Відповідальні особи та працівники, задіяні на пожежонебезпечних роботах, повинні пройти навчання з пожежно-технічного мінімуму. Осіб, які не пройшли його, до цих робіт не допускають.
Наголошуємо: за самовільне випалювання сухої рослинності або її залишків Кодексом України про адміністративні правопорушення передбачено адміністративну відповідальність!

Начальник Білоцерківського РВ ГУ ДСНС
України у Київській області
Юрченко В.Л.





  • автор пожелал остаться неизвестным
    предыдущаяследующая
    всего комментариев: 0

    сортировать комментарии: от первого к последнему, от последнего к первому
    самое, самое
     









    Создание сайта — студия "Малина", Белая Церковь 2010г.