е-mail:
пароль:

забыли пароль?

регистрация

Кто из них космонавт?

Савицкая

Попович

Гагарин

Каденюк

Леонов

Белка

Стрелка

свой вариант



11.12.2018 18:08

ГУ ДФС у Київській області


Податківці Київщини вилучили 28,2 кг нелегально ввезених виробів із золота


Слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Київській області під процесуальним керівництвом прокуратури області, здійснюється досудове розслідування кримінального провадження щодо порушення фізичною особою – громадянином України, податкового та митного законодавства, що полягало у переміщенні із Турецької Республіки поза митним контролем Київської митниці ДФС ювелірних виробів із золота, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України.

  В ході розслідування кримінального провадження встановлено, що дана фізична особа реалізує завезені поза митним контролем ювелірні вироби в спеціалізованих магазинах, розташованих на території м. Києва та Київської області, які попередньо підлягали переробці в цеху.

Так, в рамках кримінального провадження, на підставі відповідного судового рішення за адресою розташування цеху, де здійснюється переробка незаконно ввезених на територію України ювелірних виробів, проведено обшук, в ході яких виявлено та вилучено: ювелірні вироби, лігатуру, злитки із металу, загальною кількістю 1716 вироби, орієнтовною вагою 28,2 кг, походження яких документально не підтверджується.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

ГУ ДФС у Київській області

Поведал мируMCF@i.ua
предыдущаяследующая
всего комментариев: 0

сортировать комментарии: от первого к последнему, от последнего к первому
самое, самое
 









Создание сайта — студия "Малина", Белая Церковь 2010г.