е-mail:
пароль:

забыли пароль?

регистрация

Кто из них космонавт?

Савицкая

Попович

Гагарин

Каденюк

Леонов

Белка

Стрелка

свой вариант



14.03.2019 15:15

Vodafone


Cashback за cashless

Cashback за cashless: Vodafone  повертає вартість проїзду  у львівському електротранспорті

  Протягом місяця клієнти Vodafone отримуватимуть на свій додатковий рахунок кошти, сплачені за проїзд за допомогою SMS-повідомлення у трамваях і тролейбусах Львова.


Від сьогодні, 14 березня, і протягом місяця клієнти Vodafone, які оплачуватимуть  проїзд у електротранспорті Львова за допомогою SMS, отримуватимуть витрачені кошти на свій додатковий мобільний рахунок.  Vodafone повертатиме кошти за придбання разових загальних та пільгових квитків у трамваях та тролейбусах міста, вартістю, відповідно, 5 та 2,5 грн.  Кількість проїздів протягом дня при цьому не обмежується.

  Після оплати проїзду  в електротранспорті Львова через SMS на короткий номер  877, пасажир отримує SMS-підтвердження оплати з унікальним кодом та інформацією про тип придбаного квитка. Також протягом місяця  клієнти Vodafone отримуватимуть від оператора ще одне повідомлення про зарахування витрачених коштів на додатковий рахунок. Отримані бонусні кошти абоненти зможуть використовувати на оплату пакета послуг за тарифом; дзвінки  по Україні та за кордон; додаткові пакети хвилин;  інтернет; послуги у роумінгу та будь-які інші послуги Vodafone, крім контент-послуг.

Цитата
«Vodafone ініціював запуск SMS-оплати в електротранспорті Львова, однак на цьому наші ініціативи не закінчуються. Від часу запуску SMS-оплати в електротранспорті Львова ми бачимо щоденне зростання кількості таких оплат серед наших клієнтів і хочемо заохотити їх відмовитись від паперових квитків і розрахунків готівкою у повсякденному життя»,
– розповідає  Костянтин Воробйов, заступник генерального директора Vodafone Україна.

Сплатити через SMS в електротранспорті можуть абоненти передплаченого зв’язку, у яких на балансі мобільного рахунку є достатньо коштів.  Додаткові кошти  за надсилання SMS повідомлення  не стягуватимуться.  

Поведал мируMCF@i.ua
предыдущаяследующая
всего комментариев: 0

сортировать комментарии: от первого к последнему, от последнего к первому
самое, самое
 









Создание сайта — студия "Малина", Белая Церковь 2010г.