е-mail:
пароль:

забыли пароль?

регистрация

Кто из них космонавт?

Савицкая

Попович

Гагарин

Каденюк

Леонов

Белка

Стрелка

свой вариант



09.04.2019 08:08

«Кращий пожежний – це ти обережний»


виставка робіт Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну та техногенну тематику

8 квітня  у Білоцерківській загальноосвітній школі №22 відбулася експозиційна виставка робіт Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну та техногенну тематику «Кращий пожежний – це ти обережний»  під час якої було нагороджено учасників які зайняли призові місця в районному та обласному етапі .
Також в рамках Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності  рятувальники Білоцерківського РВ розповіли про те, що ніхто інший, крім самої людини, не може уберегти власне життя, здоров’я та майно від пожеж та інших надзвичайних подій. Залишена ввімкненою без нагляду побутова техніка, перевантаження електромережі, використання пошкоджених, саморобних електроприладів, недотримання правил експлуатації систем опалювання приміщень, куріння в ліжку та дитячі пустощі з вогнем, – усі ці чинники завжди призводять до загорянь і часто – з сумними наслідками.
Крім пожеж, нещастя може статись через недотримання правил поведінки взимку на водних об’єктах, незнання алгоритму дій при виявленні вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни, тому рятувальники нагадали дітлахам і про ці загрози. Для того, щоб важливі правила не забулись по завершенню розмови, надзвичайники роздали листівки тематичного змісту.

Прикрепленные рисунки:

Поведал мируMCF@i.ua
предыдущаяследующая
всего комментариев: 0

сортировать комментарии: от первого к последнему, от последнего к первому
самое, самое
 









Создание сайта — студия "Малина", Белая Церковь 2010г.