е-mail:
пароль:

забыли пароль?

регистрация

Кто из них космонавт?

Савицкая

Попович

Гагарин

Каденюк

Леонов

Белка

Стрелка

свой вариант



17.04.2019 11:51

Рашагейт: у випадку перемоги Зеленського витравлять з президентського крісла


Начальник Головного слідчого управління ГПУ Юрій Грищенко 10 квітня підготував рапорт про необхідність внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей

Команда Порошенка всіляко намагається продемонструвати готовність до відкритої та чесної боротьби перед другим туром виборів. Чого тільки коштує неочікуваний візит президента на "1+1" та звернення у прямому ефірі до Володимира Зеленського. Тим не менш, судячи з останніх соціологічних опитувань, Порошенко більш ніж вдвічі програє опоненту, і президентській команді до 21 квітня банально не вистачить часу легально змінити суспільну думку на свою користь. Зате з кожним днем з'являється все більше інформації про провокації, які готуються проти Володимира Зеленського вже після оголошення результатів другого туру.

Начальник Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України Юрій Грищенко 10 квітня підготував рапорт про необхідність внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей, які пов'язані з організацією політичного та правового цькування Володимира Зеленського у випадку його перемоги на виборах. У розпорядженні ГПУ з'явилася ціла низка заходів за участю МВС, ДФС та СБУ, які після можливої перемоги Зеленського розпочнуть проти нього декілька кримінальних проваджень за сфабрикованими звинуваченнями щодо відмивання грошей, несплати податків, ділових зв'язків із громадянами Росії та навіть сексуальних домагань. При цьому головними об'єктами досудового розслідування повинні стати незаконні дії представників Демократичної партії США Деббі Вассерман-Шульц, Марка Уорнера, Еліота Енгеля, Вільяма Кіттінга, Спецпредставника Держдепартаменту США з питань України Курта Волкера та голови посольства США в Україні Марі Йованович, які виявилися головними авторами та кураторами кампанії, яка планується проти Зеленського.

https://picua.org/images/2019/04/17/f45240849aab28b942845c92b050e21a.jpg


https://picua.org/images/2019/04/17/4b99a490bafdd4ac823fba519a3fefc4.jpg


https://picua.org/images/2019/04/17/44e0d3ccc0f1c86a5416610212ab6943.jpg


Ця інформація розвіває усі міфи про те, що Порошенко та його оточення морально готові до безкровного демократичного передання влади. Враховуючи те, що Демократична партія США вже "обкатала" подібну схему з Дональдом Трампом , Володимиру Зеленському з його обмеженими ресурсами буде досить складно вистояти проти такого натиску. А це значить, що навіть переконлива перемога у другому турі виборів не зможе гарантувати йому посаду президента.

Прикрепленные рисунки:

Поведал мируmikolaivanskiy
предыдущаяследующая
всего комментариев: 0

сортировать комментарии: от первого к последнему, от последнего к первому
самое, самое
 









Создание сайта — студия "Малина", Белая Церковь 2010г.