е-mail:
пароль:

забыли пароль?

регистрация

Кто из них космонавт?

Савицкая

Попович

Гагарин

Каденюк

Леонов

Белка

Стрелка

свой вариант



04.06.2019 21:11

В Україні стартує перший благодійний онлайн-розпродаж


IZI.zone

  Проект запускають Український фонд допомоги і сервіс оголошень IZI.zone. Стати учасником онлайн-розпродажу можна із 1 червня.
  Суть проекту така: українці продають зайві речі, а виручені кошти самостійно передають на благодійність. Взяти участь у онлайн-розпродажі можна не тільки як продавець, а й як покупець. Усі оголошення учасників з’являтимуться на Izi.zone із поміткою «Твори добро». Також посилання на них можна знайти у соцмережах за хештегом #творидоброizi.

Цитата
“Ми впевнені, що робити добро - просто. І онлайн-розпродаж - це ще одна із можливостей, - говорить Андрій Здор, керівник сервісу оголошень IZI. - Проект дає змогу не просто розвантажуватись від зайвого, а й одночасно робити добру справу. До того ж він мотивує дати речам шанс на друге життя у нового власника. А це вже крок до свідомого споживання”.

  Благодійний онлайн-розпродаж триватиме до 30 червня. На сайті УФонду буде постійно оновлюваний звіт про використання коштів, які передаватимуть учасники проекту.  
Цитата
“Кожна людина, може змінити або врятувати чиєсь життя. Але не кожен знає, як це зробити. Ми ж хочемо показати наскільки благодійність може бути простою, що допомагати це легко, а рятувати життя це безцінно”,
- зазначає керівник УФонду Роман Беценко.
  Детальніше про онлайн-розпродаж читайте тут:  https://izi.zone/charity

Поведал мируMCF@i.ua
предыдущаяследующая
всего комментариев: 0

сортировать комментарии: от первого к последнему, от последнего к первому
самое, самое
 









Создание сайта — студия "Малина", Белая Церковь 2010г.