е-mail:
пароль:

забыли пароль?

регистрация

Кто из них космонавт?

Савицкая

Попович

Гагарин

Каденюк

Леонов

Белка

Стрелка

свой вариант



12.07.2019 10:57

Вихід України з ПАРЄ: Клімкін завдає Зеленському чергового удару


Президентські вибори вже позаду. Новий голова держави успішно обраний та інавгурований.

Президентські вибори вже позаду. Новий голова держави успішно обраний та інавгурований. Однак на політичному Олімпі все ще неспокійно - на небокраї маячить чергова битва, тепер вже за місця у Верховній Раді. І завданням попереднього кабінету міністрів, а також депутатів ВР, є не допустити того, щоб представники партії "Слуга народу" отримали більшість у Парламенті (такий варіант, на думку багатьох соціологів, є цілком ймовірним). У зв'язку з цим приказка про яблуко, яке недалеко від яблуні падає, найвлучніше відображує способи досягнення цієї мети. Бо чим нижчий рейтинг у Володимира Зеленського, чим гірша його репутація, тим менше шансів у "Слуги народу" на серйозні цифри під час голосування. Саме в цьому й криється причина настільки пильної уваги до персони новоспеченого президента, прагнення опонентів піддати широкому розголосу навіть найнезначніші прорахунки, а також відвертого наклепу на його адресу, наприклад, щодо вживання Зеленським заборонених речовин. Примітно, що навіть п'яні витівки Порошенка не смакувалися у ЗМІ з таким захопленням - тільки у соцмережах.

Однак нацьковані на пошук "сенсації" журналісти не єдині, хто веде роботу з дискредитації Володимира Зеленського. Представники порошенківської адміністрації також залучені до цього процесу. Найбільші завзяття та результати демонструє, звичайно, Павло Клімкін. Варто тільки згадати, як голова МЗС не вважав за потрібне проінформувати лідера держави про відповідь на ноту Москви щодо полонених Росією українських моряків.

Подібна витівка була не стільки демонстрацією зневаги Клімкіна до президента Зеленського (хоча, звичайно, не обійшлося і без цього), скільки грою на публіку та спробою вкоренити в мізках українців одну єдину думку: чинний президент - некомпетентній, неавторитетний та абсолютно безпорадний політичний труп, і все його оточення подібне йому.

І, судячи з усього, щоб ця ідея якомога міцніше закріпилася в головах людей, Клімкін за декілька днів до своєї відпустки підготував для Зеленського ще один сюрприз. Голова МЗС надіслав своєму латвійському колезі листа, в якому проінформував його про намір України вийти з ПАРЄ та порекомендував Латвії піти тим же шляхом.

https://picua.org/images/2019/07/12/b16a87851ead705a2f24a81ff279b6a3.jpg


"Європейський союз завжди був для України прикладом, на який треба рівнятися. Але зараз я вважаю, що бути причетними до нього, асоціювати себе з європейськими парламентаріями, які прийняли агресорів до своїх лав - значить скоїти злочин проти українського та європейського народів, а також всього цивілізованого світу. Через те я доводжу до Вашого відома, що Україна прийняла рішення найближчим часом вийти зі складу ПАРЄ. Ми високо цінуємо вашу підтримку та закликаємо вас наслідувати наш приклад".

Чи обмежився Клімкін одним листом чи розіслав подібні звернення усім противникам повернення Росії до Парламентської асамблеї Ради Європи, невідомо, але, очевидно, Зеленського про цю розсилку не проінформували.

В своєму прагненні зганьбити Зеленського, Клімкін перейшов всі межі. Вихід України з ПАРЄ не тільки позбавить країну важливого майданчику для відстоювання своєї позиції та діалогу з Європою, але також негативно позначиться на репутації держави. Сподіваємося, що Клімкіну скоро будуть пред'явлені звинувачення, бо його дії - це зрада національних інтересів.

Поведал мируbasinna
предыдущаяследующая
всего комментариев: 0

сортировать комментарии: от первого к последнему, от последнего к первому
самое, самое
 









Создание сайта — студия "Малина", Белая Церковь 2010г.