е-mail:
пароль:

забыли пароль?

регистрация

Кто из них космонавт?

Савицкая

Попович

Гагарин

Каденюк

Леонов

Белка

Стрелка

свой вариант



01.08.2019 14:03

Податківці Київщини викрили «сімейний» підряд з ухилення від сплати податків


ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДФС У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Слідче управління ГУ ДФС у Київській області під процесуальним керівництвом прокуратури Київської області, у липні поточного року викрили організовану групу в складі трьох осіб, які шляхом заниження майнових прав на житлові квартири, ухилились від сплати державі податків у сумі, що складає майже 4 млн. грн.

Так, встановлено, що один з провідних забудовників Київської області, з метою ухилення від сплати податків, продавав майнові права на належні йому об’єкти нерухомості в Києво-Святошинському районі столичного регіону своєму синові за заниженими цінами у порівнянні із ринковими, залучивши до схеми реалізації одне з пов’язаних підприємств.

У подальшому син забудовника після отримання права власності на житлові квартири, організовував їх продаж, в тому числі державним структурам, вже за ринковими цінами.

Зловмисникам повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 28 ст. 212 КК України.

За вчинення вказаного злочину законодавством передбачено покарання у виді штрафу з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

автор пожелал остаться неизвестным
предыдущаяследующая
всего комментариев: 0

сортировать комментарии: от первого к последнему, от последнего к первому
самое, самое
 









Создание сайта — студия "Малина", Белая Церковь 2010г.