е-mail:
пароль:

забыли пароль?

регистрация

Кто из них космонавт?

Савицкая

Попович

Гагарин

Каденюк

Леонов

Белка

Стрелка

свой вариант



07.08.2019 18:35

Податкові платежі до місцевих бюджетів Київщини демонструють зростання на 26%,


- Олексій Кавилін

  За сім місяців 2019 року дохідна частина місцевих бюджетів зросла на 26% порівняно з аналогічним періодом минулого року. Про це повідомляє начальник ГУ ДФС у Київській області Олексій Кавилін. За наданою ним інформацією, з початку року у місцевих скарбницях акумульовано суму у 8,2 млрд. грн. податкових платежів, що на 1,7 млрд. грн. перевищує показник попереднього року.

Цитата
«Традиційно найбільшу суму у бюджети територіальних громад забезпечує сплата податку на доходи фізичних осіб. Його питома вага у розрізі основних надходжень складає 65%. Наразі платники податків спрямували на
розвиток громад 5,3 млрд. грн. ПДФО, що на 27% або 1,1 млрд. грн. більше за аналогічний період 2018 року.»
, - сказав Кавилін.

  Представники малого та середнього бізнесу Київської області перерахували до місцевих скарбниць 1,2 млрд. грн. що на 30% або 286,4 мільйона гривень більше, аніж було сплачено минулого року.

  Значну суму до бюджетів Київщини принесла сплата майнових податків, найбільшу частку з яких має плата за землю. Так, за сім місяців поточного року землекористувачі сплатили 829 мільйонів гривень, збільшивши приріст надходжень на 19% або 131 мільйон гривень порівняно з тим самим періодом минулого року. Окремо Олексій Кавилін підкреслив, що найбільші темпи зростання демонструє сплата податку на нерухоме майно: «З початку року власники нерухомого майна перерахували до місцевих бюджетів 261,6 млн. грн. Сума приросту складає 35%, що у грошовому еквіваленті складає суму у 67,6 додаткових коштів».

  Власники елітного автотранспорту перерахували у місцеві скарбниці 12,9 млн. грн., що на 637 тис грн. більше сплаченої минулоріч суми.

  Сплата акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів на території Київської області забезпечила бюджети 234,3 млн. грн., що на 17% або 34,5 млн. грн. більше за показник аналогічного періоду 2018 року. Раніше ми повідомляли, що до Державного бюджету за звітний період зібрано 7,5 млрд. грн.

ГУ ДФС у Київській області

Поведал мируMCF@i.ua
предыдущаяследующая
всего комментариев: 0

сортировать комментарии: от первого к последнему, от последнего к первому
самое, самое
 









Создание сайта — студия "Малина", Белая Церковь 2010г.