е-mail:
пароль:

забыли пароль?

регистрация

Кто из них космонавт?

Савицкая

Попович

Гагарин

Каденюк

Леонов

Белка

Стрелка

свой вариант



30.09.2019 15:28

175,5 млн. гривень майнових податків надійшло до місцевих бюджетів Білоцерківського регіону


Білоцерківське управління ГУ ДПС у Київській області

  В цілому, за січень-серпень поточного року місцеві бюджети території обслуговування Білоцерківського управління ГУ ДПС у Київській області отримали 1,4 млрд. гривень.
Одним із важливих джерел наповнення - є своєчасна сплата громадянами майнових податків. Розділом ХІІ Податкового кодексу України визначено, що до складу майнових податків входять:
- податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки;
- транспортний податок;
- плата за землю.
В результаті плідної співпраці  податківців з органами місцевого самоврядування, нарахування фізичним особам сум майнових податків та надсилання (вручення) податкових повідомлень-рішень про сплату податку за місцем реєстрації платника, була проведена своєчасно та в повному обсязі.
На сьогодні, мешканцями регіону вже сплачено податку на нерухоме майно 10,5 млн. гривень, це на 3,5 млн. гривень більше минулорічного показника.
Крім того, власники земельних ділянок, земельних часток (паїв) та землекористувачі за вісім місяців сплатили 38,6 млн. гривень , що перевищило  показник 2018 року на 3,3 млн. гривень.
Звертаємо увагу громадян, що за несплату або несвоєчасну сплату податків платник притягується до відповідальності у вигляді штрафу.
Крім того, після спливу 90 календарних днів, наступних за останнім днем граничного строку сплати податкового зобов’язання, нараховується пеня.

Білоцерківське управління
ГУ ДПС у Київській області

автор пожелал остаться неизвестным
предыдущаяследующая
всего комментариев: 0

сортировать комментарии: от первого к последнему, от последнего к первому
самое, самое
 









Создание сайта — студия "Малина", Белая Церковь 2010г.