е-mail:
пароль:

забыли пароль?

регистрация

Кто из них космонавт?

Савицкая

Попович

Гагарин

Каденюк

Леонов

Белка

Стрелка

свой вариант



21.01.2020 14:36

ЗУНР як єдине спасіння від ЗЕокупантів


Якщо за щось можна подякувати "слугам народу", то лише за щирість та послідовність їхньої провальної політики.

Якщо за щось можна подякувати "слугам народу", то лише за щирість та послідовність їхньої провальної політики. Завдяки цьому в жодної адекватної людини не залишилося сумнівів, що чинна влада є антиукраїнською та антинародною. Ми отримали зрадників на всіх ешелонах влади, а дружні бесіди Зе з Путіним, законопроект про розпродаж землі та загроза скасування "мовного закону" остаточно довели, що "слуги народу" мають намір знищити Україну.

Виникає питання, що робити патріотам? Яким шляхом йти, щоб зберегти свої ряди та захистити українську землю? Тут я погоджусь зі своїм знайомим Костем Зацарним. Він запропонував у межах ЗУНР самостійно відновити потужну українську державу, здібну відповідати на зовнішні загрози та зацікавлену в збереженні національної та культурної ідентичності.

https://picua.org/images/2020/01/21/a4771716b846f45862036fbd0ece0437.jpg


Насправді, принаймні на сьогодні це єдиний вихід з поганого стану справ. Адже, по-перше, наші шляхи раз і назавжди розійшлися з демократичною елітою. По-друге, керівництво силовиків бездумно готово погоджуватися зі владою та далі торгувати суверенітетом країни. Через те при Порошенкові та при Зеленському на лаву підсудних потрапляють не корупціонери з сепаратистами, а ветерани АТО, волонтери, націоналісти, та все скеровано на те, щоб проукраїнські сили були знищені. По-третє, патріоти не можуть розраховувати на підтримку ЗМІ, які належать олігархам. Це найнеприємніше, що в сьогоднішніх умовах неможливо досягти адекватного відгуку від виборців особливо у Центральній та Східній Україні. Люди лише вірять брехливим обіцянкам демократів-лицемірів, розраховуючи на жалюгідні передвиборчі подачки.

Але саме у процесі відродження ЗУНР у нас з'явиться купа нових можливостей при мінімумі ментальних розбіжностей. Ми зможемо остаточно зробити Україну економічно незалежною від Росії, а найголовніше, запобіжимо розвитку сепаратизму в Закарпатській та Чернівецькій областях. Нова Конституція, національно-орієнтована влада, нова політична система.

У результаті, ми прийшли до того, з чого починали в 2014 році, але не змогли закінчити. Активісти в Тернополі та Львові показали приклад всій Україні, як ставити на коліна "беркутівців". Але, на жаль, тоді демократична "шушера", користуючись медіа-ресурсом та фінансовими можливостями олігархів всіх обманула. Тепер же патріоти, які отримали досвід в Донбасі та заснували міцні політичні та громадські організації правого толку, які здібні побудувати нову Україну. Радує, що думка про ЗУНР частіше за все виникає у прогресивної проукраїнської спільноти, та тепер є всі шанси перетворити цю ідею на життя. Ба більше, іншого способу зберегти Україну вже не залишилося.

Поведал мируpetrglushko
предыдущаяследующая
всего комментариев: 0

сортировать комментарии: от первого к последнему, от последнего к первому
самое, самое
 









Создание сайта — студия "Малина", Белая Церковь 2010г.