е-mail:
пароль:

забыли пароль?

регистрация

Кто из них космонавт?

Савицкая

Попович

Гагарин

Каденюк

Леонов

Белка

Стрелка

свой вариант



24.03.2020 14:04

ТІК – ДОНЕЧКА


Кращий Святковий Гурт України ТІК на чолі із Віктором Бронюком бажає вам Добра та Здоров’я і дарує світлу баладу-сповідь Донечка.





Цитата
– Прем’єру пісні Донечка ми вирішили зробити саме зараз. Адже випробування, що переживає нині весь світ, як ніколи повертає наші серця до істинних цінностей, любові та власної родини. До того, про що ми інколи забуваємо у вирі щоденних буднів і завжди таких, здавалось би, невідкладних справ, - відзначає лідер гурту ТІК Віктор Бронюк. – Серед музикантів існує поняття, що пауза – це теж музика. Тож та пауза, яку сьогодні мусить витримати людство, можливо, і потрібна для того, щоб замислитись про ті ключові основи, які, власне, змушують нас жити й творити. Матусі, сестри, дівчини, подруги, дружини – всі вони чиїсь донечки. Рідні найближчі люди, які дарували нам Життя. Саме для них і про них ця пісня.


  Автором нової композиції гурту ТІК є товариш Віктора Бронюка – Станіслав Гринчук.

  Щоб надати особливій пісні особливого звучання, музиканти ТІК відмовились від традиційних духових і запросили на запис у студію струнний квартет, партії для якого разом із більшою частиною аранжування розписав клавішник гурту Євген Зиков.

Цитата
– Кожне слово цієї пісні – від щирого серця. В ній все, що хочеться сказати й побажати тим, кого любиш. Коли я її співаю, звісно, у першу чергу думаю про свою донечку Єву, чия поява на світ раз і назавжди змінила моє життя, – ділиться особистим Віктор Бронюк. – Але як і у випадку з піснею Для мами, яку ми презентували рівно 10 років тому, хочеться, щоб Донечка стала особистою історією для кожного.


Музиканти гурту ТІК впевнені: магія щирості нової пісні Донечка стане ефективними ліками проти будь-якого вірусу.


Як відомо, ТІК по праву вважають Кращим Святковим Гуртом України. Насправді народним колективом із найбільшою кількістю концертів на території нашої держави.

Пісні гурту ТІК співають усі – від домогосподарки до високопосадовця. Адже саме в цих піснях відчувається настрій українського народу.




ТІК – це нові хіти Донечка, Новий рік, Злива, Волошки, Циклони, Емочка, АЛЬО-НА!, Робот та перевірені часом народні блокбастери – Олені, Вчителька, Апрєль, Прощайте, дівчата, Свєта, Сірожине пірожине, Чоловіче щастя, Не цілуй, Гуляй, народ!, Біла хмара, чорна хмара, Люби ти Україну! та інші.

Пісня ТІК – Донечка доступна на всіх музичних платформах.

tik.ua
Facebook
Instagram
YouTube


+38 067 430 33 99
pr@tik.ua

Поведал мируMCF@i.ua
предыдущаяследующая
всего комментариев: 0

сортировать комментарии: от первого к последнему, от последнего к первому
самое, самое
 









Создание сайта — студия "Малина", Белая Церковь 2010г.