е-mail:
пароль:

забыли пароль?

регистрация

Кто из них космонавт?

Савицкая

Попович

Гагарин

Каденюк

Леонов

Белка

Стрелка

свой вариант



09.04.2020 08:52

"за період січень-березень платники Київщини сплатили на 466 мільйонів гривень більше, аніж торік."


Орест Вітик


У січні-березні 2020 року до місцевих бюджетів від платників податків пристоличного регіону надійшло 3,7 млрд грн. Про це повідомив в.о. начальника ГУ ДПС у Київській області Орест Вітик. Він зазначив, що сума надходжень зросла на 14%, що у грошовому вираженні дорівнює 466,3 млн грн.

Зокрема, у розрізі основних платежів платники області забезпечили 15-відсоткове зростання у сплаті податку на доходи фізичних осіб порівняно з аналогічним періодом минулого року. Так, станом на 1 квітня з доходів громадян сплачено 2,4 млрд грн та додатковою сумою у майже 308 мільйонів гривень.

Землекористувачі спрямували до бюджетів територіальних громад Київщини 367 млн грн, що на 11% або 36 мільйонів гривень більше, аніж було сплачено минулоріч. Малий та середній бізнес області перерахував 618,2 млн грн., продемонструвавши динаміку зростання в 11% або 61 мільйон гривень.

Власники нерухомості сплатили 99,3 млн грн податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Орест Вітик підкреслив, що це на третину більше за минулорічний показник. При цьому сума додаткових коштів складає 24 мільйони гривень.

З реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів до місцевих бюджетів сплачено 113,5 млн грн. Темп приросту до відповідного показника 2019 року складає 24% або 21,8 млн грн.

Всі новації у податковому законодавстві та основні вимоги застосування норм Податкового кодексу України доступні також на нашій офіційній сторінці у Facebook https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast/

ГУ ДПС у Київській області

Поведал мируMCF@i.ua
предыдущаяследующая
всего комментариев: 0

сортировать комментарии: от первого к последнему, от последнего к первому
самое, самое
 









Создание сайта — студия "Малина", Белая Церковь 2010г.