е-mail:
пароль:

забыли пароль?

регистрация

Кто из них космонавт?

Савицкая

Попович

Гагарин

Каденюк

Леонов

Белка

Стрелка

свой вариант



01.12.2020 11:45

штраф у 5,4 млн. грн.


чекає - На одеських імпортерів шпалер



Згідно з товаросупровідними документами, з Італії на адресу одного з одеських підприємств через Київську митницю Держмитслужби за двома деклараціями прямувало 32,2 тонни вінілових шпалер загальною вартістю 45,4 тисяч євро.
Митники засумнівалися у правдивості інформації в документах на вантаж, поданих підприємством до митниці, але юридичних підстав для відмови у митному оформленні шпалер не було - тому товар було випущено у вільний обіг.
Проте, паралельно з цим київські митники, для перевірки законності ввезення на митну територію України товарів, направили запит до своїх італійських колег.
Як виявилося, відомості у документах, отриманих від італійських митних органів, не відповідають даним, зазначеним у документах, поданих до митного оформлення українській стороні, зокрема щодо вартості шпалер.
Їх загальна справжня вартість становить 191,3 тисячу євро (5,4 мільйонів гривень) проти вказаної в Україні 45,4 тисяч євро.
Таким чином, вінілові шпалери було переміщено через митний кордон України за документами з неправдивими відомостями щодо вартості товарів.
Складено протоколи про порушення митних правил за ч.1 ст.483 Митного кодексу України, якою передбачено штраф у розмірі 100% вартості товарів з їх конфіскацією.

Прикрепленные рисунки:

Поведал мируMCF@i.ua
предыдущаяследующая
всего комментариев: 0

сортировать комментарии: от первого к последнему, от последнего к первому
самое, самое
 









Создание сайта — студия "Малина", Белая Церковь 2010г.