е-mail:
пароль:

забыли пароль?

регистрация

Кто из них космонавт?

Савицкая

Попович

Гагарин

Каденюк

Леонов

Белка

Стрелка

свой вариант



19.02.2021 20:02

На Київщині значно зросла динаміка звітування онлайн


Наразі майже 150 тисяч суб’єктів господарювання Київщини подають податкову звітність в електронному вигляді.

Це на 20437 платників більше, ніж у січні 2020 року. Отже, 83% платників податків Київщини обрали онлайн комунікацію з податківцями. Питома вага юридичних осіб складає – 91% або 71246 підприємств, а фізичних осіб-підприємців - 78% або 80176 платника.
Зокрема, з використанням кваліфікованого електронного підпису подано 99,9%- декларацій з податку на додану вартість, 91% - звітності з акцизного податку; 78%- звітності з податку на прибуток підприємств та 74% - декларацій платника єдиного податку.
Найбільший відсоток платників, які обрали подання звітності в електронному вигляді, - у Сквирській ДПІ (93%), Києво-Святошинській ДПІ (91%), Миронівській ДПІ (90%) та Тетіївській ДПІ (89%).
ГУ ДПС у Київській області нагадує, що електронний документообіг між платником податків та контролюючим органом здійснюється відповідно до Податкового кодексу України, законів України «Про електронні документи та електронний документообіг» та «Про електронні довірчі послуги» без укладення відповідного договору. Платник податків стає суб'єктом електронного документообігу після надсилання до контролюючого органу першого будь-якого електронного документа у встановленому форматі з дотриманням вимог вищезгаданих законів України.


ГУ ДПС у Київській області

автор пожелал остаться неизвестным
предыдущаяследующая
всего комментариев: 0

сортировать комментарии: от первого к последнему, от последнего к первому
самое, самое
 









Создание сайта — студия "Малина", Белая Церковь 2010г.