е-mail:
пароль:

забыли пароль?

регистрация

Кто из них космонавт?

Савицкая

Попович

Гагарин

Каденюк

Леонов

Белка

Стрелка

свой вариант



12.05.2022 08:42

Але тепер "засада" в іншому.


Елена Гавва

Начебто вранці я пишу щось, що просто прийшло в голову за минулу добу, а ввечері звіт про пророблену роботу, але все збилося.
Спочатку щоденно виходило 2 пости, потім 1, а останнім часом просто не встигаю інколи, а то й немає вже не сил, ні часу, ні бажання.
Ні, момент колоссальної втоми вже був і пройшов, і тепер сили розподіляю згідно до можливостей організму, раціонально, чи як би сказати.
Але тепер засада в іншому.
Немає пального. Зовсім.
Ні, я не жаліюся і не скаржуся, тому що ця біда у кожного українця сьогодні, якщо він не на "електричці". І ми щіро віримо, що це запитання вирішиться якнайшвидше. Тому той же об'єм роботи, що був прийнятий раніше робиться на ногах і, як не крути - повільніше.
Вчора Макс навіть якось в серцях сказав, що немає геть ніде, що ми його не розуміємо, а запаси, що закупили в перші дні війни, вже повиливали останні ще 2 тижні тому...
Тому для тих, хто слідкує за постами із циклу #хронікиБД - ми також само працюємо. Не повільніше, а просто довше із більшою кількістю пішоходних прогонів. Адже побачивши декілька разів за день по майже 25 км (і вітання від шагоміру за подолання себе, чи як він там написав) - видалила той шагомір із телефону. Раніше раділа цифрі 10 км за день... А тепер не радію. Чесно. Не знаю чому.
Немає пальногоі це дуже велика проблема.
АЛЕ
Я продовжую щіро захоплюватися членами нашої команди, адже кожен із них на своєму місці, розв'язуючи неймовірні задачі щодня у тому, про що писала вже не раз, але не перестаю захоплюватися роботою кожного задля нашої спільної Пермоги (покажу декілька нових фото під постом того, про що пишу):
🔥 в' язання неймовірних сіток і марушок, за якими не видно ні людей, ні машин і це велика заслуга наших Олена Мартинюк , @Виктор Кузнецов та Анастасія Ляшко
🔥 пошиття військової амуніції (розгрузки, плитоноски, аптечки, підсумки, РПС) - і все із найкращих вихідних матеріалів. Продукція показала себе на "нулях" , як найвищого гатунку, тому зовсім не соромно, а, навпаки  гордість бере за роботи невпинних Антонина Волчкова та Зоя Юрко
🔥 Дякуючи нашій Анжела Беляк , з-за кордону надходить постійна допомога у її роботах із різними фондами. Останнє - фінансова допомога тридцяти літнім людям, що знаходяться у доволі скрутному фінансовому станвищі, які щіро вдячні і інколи серце розривається від жалю, бачучи, наскільки потрібні ці гроші.
🔥 Окремим пунктом виділю пошук історій часів Другої Світової. Якщо Ваша бабуся чи дідусь (або його батьки) були у німецькому гетто, концтаборі, або були угнані на роботи до Німеччини і можуть розповісти хоч коротко історію про це, то німецька ініціативна група відновників-реконструкторів буде вдячна за це і  надасть окремий бонус. Акщо ж є че фото чи документи тих часів, то це ще цікавіше
🔥 Щодня (раніше через день, а тепер щодня) годуємо наших "хвостиків" по місту. І їх кількість все більша. Щіра вдячність тим, хто надає відходи із їдальні, корми, профілактичні ліки. А ще знаєте, якимось чином у цій роботі волонтери, що теж підкормлювали тварин, почали нарешті об'єднуватися і тепер із хаотично великої кількості місць зробилися  зконцентровані точки і тепер все менше того, що когось кормлять двічі, а когось ні разу. Нажаль, кількість собак-безхатьків у нашомі місті просто катастрофічна, а ще підростають цуценята цього року... (напишу, мабуть, про це потім окремий допис).
🔥 Так само допомагаємо їз продуктовими та гігієнічними наборами переселенцям, стареньким людям а також тим, хто зараз у скрутному становищі.
🔥Знаходимо і відправляємо по запитам хлопцям в поля те, що їм потрібно (з останнього великого - допомогли ...- й бригаді із придбанням так необхідного їм позашляховика, за що щіро дякую кожного, хто долучився до збору!
🔥Декілька із наших хлопців пішли у ЗСУ і це теж буде окремим пунктом, адже їх допомога країні, як і всих - дуже важливий момент.
🔥 Почали вести сторінку нашого клубу Rotary Club Pyvden' New Level на фб та в інстаграм.
🔥Різне. Постійно виконується велика кількість різної дрібної одноразової, але потрібної праці, яку описувати, як системну не можу.
От такий вийшов звіт про наші перемоги за останній час (як кажуть мої одноклубчани з Rotary Club Kharkiv "New Level" та наші великі і могутні помічники і наставники з Rotary Club Izmail)
Щиро дякую за допомогу і єдність в одному напрямку, крім тих, кого вже вказала, Erika Avgust , Юрий Степанков , Ирина Степанкова , Павло Ляшко , Макс Тыченко, Valeriy Tishenko , Валентина Черненко , а також нашим невпинним дітям, що постійно допомагають у всьому, що потрібно Тарас Гавва та Эрика Райхиль
Я зараз залишу в перших коментарях номери своїх карт, і якщо у даному переліку є те, що для Вас є цікавим для фінансової підтримки - будемо вдячні.
Але, крім грошей, бувають варіанти допомоги, які не менш важливі. Заздалегідь вдячні за ваші пропозиції.

автор пожелал остаться неизвестным
предыдущаяследующая
всего комментариев: 0

сортировать комментарии: от первого к последнему, от последнего к первому
самое, самое
 









Создание сайта — студия "Малина", Белая Церковь 2010г.